Unknown-7

PAS OP! Solar nagels (mma)

Solar nagels… blijf er ver van weg!

Het laatste half jaar is er weer heel wat te doen geweest over solarnagels.  Laat ik je even vertellen wat het is.

Wat is het?

Het product dat over het algemeen wordt aangeboden onder de naam Solar Nagels of Solar Nails bevat MMA (Methyl MethAcrylaat) en is een heel ander product dan het product dat professionele nagelstudio’s aanbieden. Naast het gezondheidsrisico is MMA bewezen ongeschikt voor gebruik in nagelproducten en al tientallen jaren verboden door de Amerikaanse FDA (U.S. Food and Drug Administration).  Naast Solar is het kernwoord hier dus ook MMA, en om de verwarring groot te maken net zo makkelijk aangeboden als Acrylnagels of Gelnagels. Als consument is het op het eerste gezicht niet makkelijk om te weten wanneer er MMA gebruikt wordt, want ja het kan in alles zitten.

Waar vind je het?

Overwegend aangeboden door goedkope (zogenaamde discount) nagelstudio’s als zou het de nieuwste techniek uit Amerika zijn en veel beter dan Acrylnagels of Gelnagels.

Wat doet het/ het resultaat?

Allereerst is MMA echt schadelijk voor de gezondheid (zelfs kankerverwekkend), dus alleen daarvoor al moet je ver weg blijven van solarnagels.  De nagels zijn na de plaatsing echt kei , maar dan ook kei hard en zeer moeilijk te verwijderen.  Meestal wordt er in deze “nagelstudio’s” (als je het zo kunt noemen) veel te veel over de natuurlijke nagels gevijld, wat ernstige schade toebrengt aan uw nagels.

Ik kan blijven opsommen, maar foto’s spreken meer voor zich….

images-4 Unknown-6Unknown-7

Bent u in contact gekomen met sonarnagels en zoekt u een oplossing? info@bodyhealth.be of 0498/51.88.48

http://www.nagelspecialist.be

http://www.bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *