11024214_10204614503935773_8834703659018254763_n

Zwakke nagels: de oplossing!

Om de meest uiteenlopende redenen hebben weel vrouwen zwakke nagels. Als de nagels al langer mogen zijn, dan lukt het veel vrouwen niet een iets langere nagel te laten groeien. Ze splijten, breken af of scheuren in. Kortom, het is slecht gesteld met menig vrouwennagels.

Welke oplossingen zijn er?

  1. gel- of acrylnagels: Hierbij worden uw nagels verlengd & verstevigd met een product.  U dient uw nagels om de +/- 4 weken terug te laten bijwerken
  2. Gelpolish: Hierbij worden uw natuurlijke nagels niet verlengd, maar enkel verstevigd zodat zij naar de gewenste lengte kunnen groeien/op gewenste lengte blijven.
  3. Seal & protect-kuur: hierbij wordt een kuur gedaan met een product dat de natuurlijke nagels inwendig verstevigd.  Je kunt er al dan niet voor kiezen om dit te combineren met gelpolish of zelfs gel-/acrylnagels.  Al naargelang je jouw nagels graag ziet.
  4. Naturel white: een korte verlenging waarbij de kleur wit wordt aangepast aan de witte kleur van uw natuurlijke nagels.  het is een zeer dun product dat heel naturel oogt

Zoekt u de gepaste oplossing?  Maak een afspraak voor meer info vie info@bodyhealth.be

fiberglas

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *