Nagelbijter…

De nagels van een nagelbijter hebben een speciale behandeling nodig, daarvoor is er een speciale kuur opgesteld….

images-17

KUUR:

5 behandelingen -> telkens 2 weken ertussen => € 249

De eerste week krijg je dus een transparant of roze versteviging over je nagels. Veel nagelbijters vinden dit een kleine teleurstelling omdat ze meteen lange nagels verwachten. Toch is gebleken dat dit de beste manier is, op deze manier wen je namelijk langzaam aan de lengte (je nagels groeien gewoon mee).

De nagels van nagelbijters groeien sneller, dit is een bescherming van het lichaam en volkomen normaal. Het voordeel is dat je dus snel je eigen nagels kan laten groeien. Het nadeel is dat de kunstnagels sneller zullen uitgroeien. De nagelriemen van een nagelbijter zijn vaak hard en veelvuldig aanwezig. Dagelijkse verzorging met nagelriemolie maken de nagelriemen zachter en mooier.  Het is ook een positieve manier om bezig te zijn met je nagels.

Door de vingers vaak in de mond te doen zijn de nagels vochtiger en zal er sneller lucht ontstaan onder de kunstnagels. Dit is normaal en gaat over als je blijft volhouden.

Als er tussen de behandelingen door een nagel afbreekt, loslaat,… en je denkt dat je er niet kan afblijven dan ben je tussentijds uiteraard welkom voor een reparatie. De prijs hiervan wordt bepaald aan de hand van de werktijd.